Demise of the Gricers zowel in bèta als in de voorverkoop!

02-12-2022
Klaar voor een nieuwe Red Eye case?

Demise of the Gricers is vanaf nu te boeken! Er zijn twee soorten tickets: pre-sale (voor de reguliere game) & bèta tickets.

Het heeft even geduurd, langer dan iedereen wilde. Dit kwam door zowel externe omstandigheden waar we niks aan konden doen, alsook door onze gedrevenheid dat wij het spel nog niet goed genoeg vonden.

Het is af als het af is” is ons motto. En het gezegde “de eerste 80% van een project kost even veel tijd als de laatste 20%” lijkt ook meer dan waarheid in het geval van Demise of the Gricers.

Demise of the Gricers betekent vertaald ‘het verval van de treinfanaten’. De game speelt zich af op een spraakmakende locatie; een klassieke, versleten en verlaten trein rangeerloods! Jullie zullen diep in de schuilplaats van de Gricers indringen en in echte locomotieven en klassieke treinwagons terecht komen om hier een duistere missie proberen te volbrengen. De komende weken zullen we beetje bij beetje meer onthullen.

Pre-sale tickets voor de REGULIERE game te koop!

­We hebben de afgelopen tijd een hoop telefoontjes gekregen en berichtjes ontvangen met de vraag of er al tickets gekocht konden worden. Voor degene die zo lang hebben gewacht: ja het is zo ver!

We organiseren namelijk (nog) een pre-sale om jullie te bedanken voor jullie geduld. Tot en met 5 januari 2023 bieden wij in de voorverkoop de game aan vier personen voor €240 i.p.v. €316 en vijf personen voor €300 i.p.v. €370. Een mooie verrassing voor rond de feestdagen! Mis deze zeker niet, want de vorige pre-sale tier, die exclusief was voor degene die zich via onze website hadden aangemeld voor de beleving, is gisteren afgerond. Dit zal de laatste keer zijn dat de game in de pre-sale is.

Na je boeking ontvang je binnen een week een voucher die je kan gebruiken voor de reguliere game en een datum naar keuze als we de bèta fase uit zijn.

TICKETS

Bèta fase gaat nu in, speel direct! Slechts beperkt plek.

We hebben inmiddels behoorlijk wat playtests gehad en ook de eerste bèta groepen. Nu zijn we klaar om de volgende bèta groepen te ontvangen op zaterdag 10 en zaterdag 17 december. De volgende tijden komen beschikbaar: om 12:30 en 15:30 en 19:30 starten de bèta games. Later zullen nog meer bèta slots bekend worden gemaakt.

Belangrijk: de bèta fase is alleen voor mensen die er vroeg bij willen zijn, maar daarmee voor lief nemen dat de game nog niet af is en er dingen mis kunnen gaan. Zowel bugs, technische storingen, onduidelijkheden & frustraties, een flow die niet optimaal is en acteurs die nog niet helemaal ingespeeld zijn liggen binnen de verwachtingen. Dit wordt weerspiegeld in de gereduceerde prijs.

Tegelijkertijd hebben de playtests uitgewezen dat men ook waanzinnige momenten meemaakt en spelers in situaties terecht komen die zij nog niet eerder hebben meegemaakt. Voor meer uitleg over de bèta fase verwijzen we jullie graag naar de FAQ op de Demise of the Gricers pagina. Tot gauw!

Demise of the Gricers zowel in bèta als in de voorverkoop!

Meer updates

Entered lanceert eerste real-life videogame voor kinderen! Ontdek de ‘Machinist’.

Entered lanceert eerste real-life videogame voor kinderen! Ontdek de ‘Machinist’.

Ontdek de Machinist: een echte kinderspionage-ervaring voor avonturiers van 10 jaar en ouder! Hey daar, avontuurlijke zielen en nieuwsgierige geesten! Ben je op zoek naar een spannend avontuur voor kinderen dat entertainment, cultuur en avontuur combineert op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien? Zoek niet verder! Entered – pioniers op het gebied van real life games – lanceert een gloednieuw en grensverleggend spel: de Machinist. Dit is de allereerste real life (video)game voor kinderen, gehuisvest in de indrukwekkende treinloods bij Station As. Dit unieke spelconcept brengt het rijke culturele treinerfgoed in As tot leven op een interactieve en aantrekkelijke manier voor de jongere generatie. De Machinist is het resultaat van een droom om iets speciaals te maken voor jonge avonturiers. We koesterden al lange tijd de wens om een ervaring te creëren voor tieners. Deze kinderen staan op een nieuwe drempel van het avontuur in hun leven, gaan volledig op in hun verbeelding en uiten hun emoties op een expliciete manier, wat het voor ons als makers een waar genot maakt om iets spannends voor hen te creëren. Echte detectives in de maak! In de wereld van de “Machinist” ben jij de detective, en samen met een

Demise of the Gricers zowel in bèta als in de voorverkoop!

Demise of the Gricers zowel in bèta als in de voorverkoop!

Klaar voor een nieuwe Red Eye case? Demise of the Gricers is vanaf nu te boeken! Er zijn twee soorten tickets: pre-sale (voor de reguliere game) & bèta tickets. Het heeft even geduurd, langer dan iedereen wilde. Dit kwam door zowel externe omstandigheden waar we niks aan konden doen, alsook door onze gedrevenheid dat wij het spel nog niet goed genoeg vonden. “Het is af als het af is” is ons motto. En het gezegde “de eerste 80% van een project kost even veel tijd als de laatste 20%” lijkt ook meer dan waarheid in het geval van Demise of the Gricers. Demise of the Gricers betekent vertaald ‘het verval van de treinfanaten’. De game speelt zich af op een spraakmakende locatie; een klassieke, versleten en verlaten trein rangeerloods! Jullie zullen diep in de schuilplaats van de Gricers indringen en in echte locomotieven en klassieke treinwagons terecht komen om hier een duistere missie proberen te volbrengen. De komende weken zullen we beetje bij beetje meer onthullen. Pre-sale tickets voor de REGULIERE game te koop! ­We hebben de afgelopen tijd een hoop telefoontjes gekregen en berichtjes ontvangen met de vraag of er al tickets gekocht konden worden. Voor degene die zo

ENTERED GESLOTEN VANWEGE NIEUWE LOCKDOWN

ENTERED GESLOTEN VANWEGE NIEUWE LOCKDOWN

Gisterenavond laat hebben ook wij het slechte nieuws dat de Belgische persconferentie bracht te horen gekregen. Wij moeten helaas onze deuren sluiten t/m 28 januari 2022. Dit i.v.m. de vrees voor de stijgende coronabesmettingen met de omikron variant. Het nieuws kwam slechts een aantal uren na de aankondiging van onze nieuwe website. We weten dat velen van jullie al een hele poos zaten te wachten om dan eindelijk I Can Hear You te kunnen gaan spelen en sommigen dit zelfs als kerstcadeau hebben gegeven. Dan is dit een behoorlijke domper. Wij delen deze teleurstelling met jullie. Na het momentum van onze nieuwe site en de boekingen die hieruit volgden, is dit absoluut niet wat we wilden horen. Zeker niet na een zwaar en lastig jaar met veel tegenslagen. Entered heeft sommige momenten afgelopen jaar maar net overleefd en sommige klappen zijn wij nog niet te boven gekomen. We hopen dan ook op jullie begrip. Tegelijkertijd hebben wij onze visie voor Entered glashelder in beeld gebracht voor onszelf het afgelopen jaar. Wij weten waar we het voor doen en houden ons daaraan vast. Het vuur brand en wij zijn klaar om te gaan vlammen in het nieuwe jaar. Iedereen die een

© 2024 Entered | Real-Life Horror Game - Made by Tatof.nl