Machinist

Machinist

De eerste real-life videogame van Europa voor kinderen!

90
minuten
6
spelers
9+
leeftijd

De ‘Machinist’ is het resultaat van een droom om iets speciaals te maken voor jonge avonturiers. Dit heeft geleidt tot een meeslepende entertainment beleving die jullie van Entered gewend zijn, alleen dan afgestemd qua spanning voor kinderen van 9 jaar en ouder.

Het is net alsof tieners de hoofdrol spelen in hun eigen “video” game. Deelnemers treden in de schoenen van infiltrerende detectives. Samen met een detective die vertolkt wordt door een professionele acteur krijgen ze de kans om in te breken in een mysterieuze loods vol echte treinen en locomotieven.

Tijdens de game zullen ze sluipen, verstoppen en hun creativiteit en toffe gadgets gebruiken om obstakels te overwinnen. Hierbovenop komt ook nog een indrukwekkende audiovisuele sfeer en special effecten die het geheel naar een hoger niveau tillen.

In samenwerking met de gemeente As en provincie Limburg en onze videogame achtergrond maken we het Asserse culturele trein erfgoed aantrekkelijk voor de jongere generatie.

Uniek is dat twee begeleiders per groep mee kunnen kijken achter de schermen hoe de kinderen het doen!

Quotes van de eerste testspelers

"Het voelde alsof we in een avonturenfilm zaten. Heel spannend. - Meisje, 12 jaar"

"Ik heb een stukje alleen durven doen samen met mijn beste vriendin. We zijn nét niet betrapt. … Het was het vetste wat ik ooit gedaan heb! - Jarige meisje, 13 jaar
"

"Ik wil nog een keer! - Jongen, 14 jaar"

"Ik was bang in het begin, maar daarna niet meer. Ik ga dit aan iedereen vertellen. Echt super cool. - Jongen, 9 jaar"

"Ik wil NU het andere deel ook spelen! Pappa wanneer komen we nog eens? - Meisje, 10 jaar"

Reserveer nu!

De Machnist is alleen te boeken op aanvraag.  Om te boeken selecteer hier rechts ‘Machinist’ -> ‘Bekijken’ -> ‘Boek Nu’ en doorloop het boekingsproces.

Onze standaard dagen voor de Machinist zijn woensdag vanaf 13:30 en zondag vanaf 12:30. Andere dagen zijn in overleg mogelijk.

Prijs is 150 EUR per groep van 2 – 6 spelers.

Locatie: As, België.
Parkeren: Hier

LET OP! Dit spel is gericht op kinderen tussen de 10 en 16 jaar en speelt zich af op dezelfde locatie als Demise of the Gricers. Maar dan met andere missies, verhaal, lichten, gadgets, muziek en effecten.

Searching Availability...

Meest gestelde vragen

De kinder real-life videogame

Mis je een vraag, laat het ons weten en dan voegen we die toe!

Hoe duur is de Machinist?

De Machinist kost 150 EUR per groep en duurt 90 minuten met acteurs. Een groep bestaat uit 2 – 6 kinderen + 1 a 2 ouders / begeleiders. Begeleiders gaan NIET mee het spel spelen. Begeleiders krijgen de mogelijkheid om via camera’s achter de schermen mee te kijken hoe hun kinderen deze spionage-missie aanpakken.

Let wel op dat als de kinderen in de buurt zijn (dit is 1 moment), ouders fluisterend onderling communiceren om de spanning niet te verstoren ;).

Kan ik als ouder de kinderen ook bij jullie laten en ze na afloop weer ophalen?

Ja dit kan! Let er wel op dat kinderen op het juiste tijdstip weer worden opgehaald. Wij kunnen kinderen slechts onder onze hoede nemen voor zolang de beleving duurt. Daarna moeten onze acteurs weer door voor de volgende groep.

Ook belangrijk, een ouder/begeleider kan niet halverwege in springen om mee te komen kijken. Eenmaal weg uit de beleving, kan men pas terug na afloop van de beleving.

Andersom idem dito, mee gaan in de beleving is de beleving uitzitten. Er is een wc en mogelijkheid tot drinken aanwezig voor de begeleiders.

Hoe lang duurt de beleving?

90 minuten. Dit is inclusief nabespreking.

Hoe zit het met de veiligheid?

Veiligheid is bij ons uiterst belangrijk. Als je je niet veilig voelt, dan durf je ook niet te spelen.

De kinderen krijgen bij ons allemaal verplicht een helm op en er gaat ook een detective aan hun zijde mee naar binnen + dat er iemand achter de camera’s meekijkt.

Worden de kinderen vies tijdens de beleving?

De kans is zeer groot ja. Daarom wordt aanbevolen om oude kleren aan te doen en oude schoenen waar makkelijk op gelopen kan worden. Deze kleren kunnen, zeker tijdens het kruipen, nogal vuil worden.

Hoe spannend is de beleving?

Niet elk kind is hetzelfde natuurlijk, en ook de leeftijd kan best wel uit elkaar lopen.

Aangezien we met acteurs werken maken we de beleving op maat voor elke groep qua spanning. Er staat altijd een personage (de detective) aan de zijde van de kinderen die hun begeleidt. Afhankelijk van hoeveel sommige kinderen durven zal de situatie qua spanning aanpassen met de bewakende acteur.

© 2024 Entered | Real-Life Horror Game - Made by Tatof.nl