I Can Hear You

I can hear you is een real life horror game die je de stuipen op het lijf jaagt

18+
leeftijd
07
spelers
120
minuten

RED EYE CASE

“Je zit verstopt onder een tafel en ziet via de reflectie van het raam de gestalte dichtbij staan. Je hart slaat in je keel en je adem lijkt oorverdovend. Langzaam komen de stappen dichterbij…”

Gestart in juli 2018 en bekroond als TERPECA-award finalist tot een van de beste belevingen wereldwijd, I Can Hear You is een intense en intieme real-life horror game dat zich afspeelt in het verlaten ziekenhuis van Maas en Kempen.

Jullie onderzoeksteam krijgt een casus van privédetective organisatie ‘Red Eye’. Er gaan geruchten rond dat voormalig chirurg Sergey F. Staalmaat zijn intrek in het leegstaande ziekenhuis zou hebben genomen en daar lugubere praktijken uitvoert. Aan jullie de taak om ongezien het ziekenhuis in te breken, uit handen van de chirurg te blijven en in kaart te brengen wat er aan de hand is!

Onthoud: twijfel houdt progressie tegen. Progressie maak je door beslissingen te nemen, maar alle beslissingen hebben consequenties… Kan jij het aan?

Geproduceerd in samenwerking met Gloeidraad.

Hoe vonden anderen het?

"De engste experience van België."

"Dit was echt ******* eng en zo vet! "

"Dit is een must do ervaring. "

HELAAS NIET MEER TE BOEKEN

I Can Hear You heeft zijn laatste games eind februari gedraaid en is momenteel helaas NIET meer te boeken. Na de opening in 2018 hebben we een aantal mooie jaren gehad en we zijn trots op de geweldige beleving die we hebben neergezet. We zijn nu opzoek naar een nieuwe locatie met medische thematiek.

Heb jij een tip voor een nieuwe locatie? Laat het ons weten per mail of telefoon!

Searching Availability...

Meest gestelde vragen

RED EYE - REAL-LIFE HORROR GAME

Voor groepen van 14 of groter, graag ons even direct contacteren via info@entered.be, ons contactformulier of door te bellen.

Hoelang duurt het?

I Can Hear You duurt ongeveer twee uur, maar reken een extra half uur voor gesprekken en voorbereidingen vooraf en achteraf.

Wat is de leeftijds limiet?

De minimum leeftijd voor I Can Hear You is 18 jaar. 16+ enkel onder begeleiding van iemand die 18+ is en meespeelt.

Moet ik iets meenemen?

In principe moet je niets meebrengen buiten je teamgeest en durf. Wel krijg je na het boeken van de beleving veiligheidsregels opgestuurd. Deze dienen van tevoren door elk teamlid te worden gelezen en ondertekend worden.

Bij deze real-life-game moet je er verder rekening mee houden dat je ‘vuil’ kan worden. Oude kleren en schoenen waar je goed op kan lopen worden aangeraden. Slippers en hakken worden sterk afgeraden.

Kan ik het spel meer dan één keer spelen?

De keuze is aan jou, maar we bevelen dit niet aan als je de game al eens uitgespeeld hebt, omdat voor jou de grootste spanning en uitdaging er dan ook af is aangezien je de opdrachten al kent.

We zien wel eens dat mensen het opnieuw komen doen met een nieuwe groep mensen die het nog niet kennen en het zo herbeleven. Wij vragen dan wel je als speler afstandelijk te houden van de opdrachten die je al kent, zodat de anderen de uitdaging ervan zelf kunnen ervaren. Laat ons ook weten dat je het een tweede keer komt doen, dan bereiden we een iets andere versie voor.

Wie mogen niet meedoen?

  • Mensen met hartproblemen
  • Zwangere mensen
  • Mensen met epilepsie
  • Rolstoelgebruikers
  • Blinden of slechthorenden
  • Mensen met een ernstige blessure (ligt ons altijd in van een blessure)
  • Spelers van 15 jaar of jonger
  • Spelers van 16 of 17 zonder begeleiding van iemand 18+.

Welke groepsgrootte bevelen jullie aan?

Het spel is speelbaar voor drie tot zeven mensen. Beiden getallen zitten aan de buitenkant van het spectrum. Met drie mensen is het enger en is er veel te doen, waardoor lastiger. Met zeven mensen verlies je gauw het overzicht en val je meer op, waardoor stil sluipen en nauwkeurige communicatie van groter belang is. Een groep van vijf personen geeft vaak de juiste balans tussen de twee uitersten, maar ook dit geeft geen garanties.

Het ligt nog altijd compleet aan de personen en instelling waarmee je het spel speelt of jullie het gaan halen of niet.

Wat als ik met een groepje van acht of meer wil komen?

Een groep van acht personen of meer kan niet in één groep meespelen. Wij opteren om een groep van 8-14 personen te verdelen in twee groepen van vier tot zeven personen. Dit betekent dus dat er twee slots geboekt dienen te worden.

Indien jullie tegelijkertijd aankomen en weggaan betekent dat jullie vier uur aanwezig zijn op locatie, waaronder twee uur in onze wachtruimte. De wachtruimte is ruim en er zijn partygames, bordspelletjes en drank aanwezig, en er kan natuurlijk fijn bijgepraat worden. Catering is op aanvraag mogelijk.

In welke talen is het spel beschikbaar?

Momenteel bieden we de real-life horror game in het Nederlands en het Engels aan. Selecteer aub de correcte taal bij uw boeking: NL voor Nederlands en EN voor Engels.

Waarom is I Can Hear You va. €50,- per ticket geprijsd?

I Can Hear You is een twee uur durende ervaring. Het oppervlakte van het spel is gemiddeld 10 keer groter dan bijvoorbeeld een escape room en we werken met acteurs die zorgvuldig worden ge-cast en uitvoerig worden getraind. Er is ook nog een host present. De kosten lopen hierdoor al snel op.

Het ontwerp- en productieteam hebben om I Can Hear You van de grond te krijgen dan ook een intensief ontwerp traject gevolgd van lange maanden met als doel te innoveren. Wij blijven verder ontwikkelen op basis van feedback en reacties.

© 2024 Entered | Real-Life Horror Game - Made by Tatof.nl