Over ons

De missie

De missie van Entered is in het kort: Het maken van ‘memorabele interactieve belevingen‘. Voor groepen om te spelen, ervaren en ze te voorzien van sensationele herinneringen en verhalen om te delen.

Toch meer weten? Wij creëren beleving en impact door onze spelers zelf het onbekende op te laten zoeken in combinaties met sterke emoties zoals angst en vreugde. Mensen verleggen hun grenzen en leren elkaar kennen, doordat ze samen in situaties terechtkomen waar ze nog nooit eerder in hebben gezeten. De verbinding met elkaar, als ook het zelfvertrouwen krijgt hierdoor een enorme boost.

We leven in een tijd waar alles gedeeld en vastgelegd wordt. Tegelijkertijd heeft tijdens de pandemie het stukje ‘verbinding’ een flinke deuk opgelopen. Wij zien het als essentieel om mensen een nieuw, kwalitatief hoogstaand avontuur aan te bieden, zonder dat ze hiervoor naar het verre buitenland hoeven te gaan.

Tim Vandewinkel

Achter Entered zitten Tim Vandewinkel en Jeroen van Hasselt. Tim is de altijd vrolijke en goedlachse business director die hoofdverantwoordelijk is voor de Exploitatie van alle games. Met een neusje voor goede deals als ook een talent voor het live aansturen van mensen, zorgt Tim dat de zaak blijft draaien. Hij managet het personeel en regelt de administratie & financiën.
Afgestudeerd aan University College Leuven-Limburg in bewegingsrecreatie is hij aan de slag gegaan als Event manager. Deze vrolijke Belgische regelneef is van allerlei markten thuis waarvan de een nog meer verbazing oproept als de ander. Politicus? Postman? Wiskunde leraar? Barman bij de kermis? Privé zwemles coach? Crypto handelaar? Wereldrecordhouder 100m skippybal? Wat? Ja dat dus. Gelukkig ligt Tim z’n focus nu volledig op Entered, want hij zit bomvol ludieke spel ideeën en heeft ook nog eens een goed logistiek als pragmatisch inzicht. Tim is makkelijk tevreden in tegenstelling tot Jeroen, en vormt daarmee het perfecte tegenwicht voor Jeroen z’n perfectionisme.

Jeroen van Hasselt

Jeroen van Hasselt is de gekke en kritische creative director hoofdverantwoordelijk voor de Productie van alle games. Hij vormt de visie voor het bedrijf & diens projecten en heeft de verantwoording dat iedereen deze visie ook begrijpt zodat ze hierin kunnen bijdragen.
Jeroen is ingenieur in Game Design & Development met een specialisatie in horror en cum laude afgestudeerd aan de Utrecht University of Arts. Voordat hij bij Entered begon, heeft hij meer dan zes jaar gewerkt als game designer in de video game industrie, waarvan tweeënhalf in Amerika. Zijn nieuwsgierigheid en rasechte avonturiers hart leidt hem naar talloze onverwachte plekken die voor een eindeloze inspiratie bron zorgen. Hieruit komen dan weer mega verhalen die Jeroen in alle geuren en kleuren weet te vertellen. We hebben hem daarom ook maar verantwoordelijk gemaakt voor de marketing en PR.

TLDR; Jeroen stuurt het schip vooruit, Tim zorgt ervoor dat het schip kan blijven varen.

Memorabele interactieve belevingen. Dat is wat wij maken.

 

© 2024 Entered | Real-Life Horror Game - Made by Tatof.nl