Horror
belevingen

01
HORROR
EXPERIENCE

I Can Hear You

“Je zit verstopt onder een tafel en ziet via de reflectie van het raam het gestalte dichtbij staan. Je hart slaat in je keel en je adem lijkt oorverdovend. Langzaam komen de stappen dichterbij…”

Bekroond als TERPECA-award finalist tot een van de beste belevingen wereldwijd, I Can Hear You is een intense en intieme real-life horror game dat zich afspeelt in het verlaten ziekenhuis van Maas en Kempen.

Jullie onderzoeksteam krijgt een casus van privédetective organisatie ‘Red Eye’. Er gaan geruchten dat voormalig chirurg Sergey F. Staalmaat zijn intrek in het leegstaande ziekenhuis zou hebben genomen en daar lugubere praktijken uitvoert. Aan jullie de taak om ongezien het ziekenhuis in te breken, uit handen van de chirurg te blijven en in kaart te brengen wat er aan de hand is!

Meer info
02
HORROR
EXPERIENCE

Demise of the Gricers

Een nieuwe ‘Red Eye’ beleving van Entered op een spraakmakende nieuwe locatie; een klassieke en versleten trein rangeerloods! Geen intiem en persoonlijk verhaal, maar een glimp van een macabere wereld die te ontdekken valt.

Wat je kunt verwachten is een onvergetelijk avontuur met een game dat zijn gelijke niet kent, meerdere acteurs, technische systemen, een beklemmende, industriële en toch schitterende audiovisuele sfeer die je laat sprankelen en een fictieve wereld waarin je wilt opgaan, en dat alles op een fantastische locatie.

De game is nu te boeken!

Mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg.

Meer info
03
HORROR
EXPERIENCE

The Nightmare of Eveline Shadow

Horrorschrijfster Eveline Shadow is bezig met haar nieuwste boek ‘The Nightmare’ vanuit haar hotelkamer, toen ze mysterieus verdween. Sindsdien is er iets aan de hand; haar aanwezigheid is nog steeds voelbaar.

Wanneer de realiteit aan het vervagen is en haar schrijfsels door de spookachtige gangen dwalen, durf jij door het verhaal te gaan om het tot een einde te brengen?

Deze verhaal-gedreven real-life horror game zal je opslokken in de ijzingwekkende leegte en gangen van het gigantische Renaissance hotel in Amsterdam.

Meer info
04
HORROR
EXPERIENCE

Machinist - de real-life video game voor kinderen

‘Machinist’ is het resultaat van een droom om iets speciaals te maken voor jonge avonturiers. Dit heeft geleidt tot een meeslepende entertainment beleving die jullie van ons gewend zijn, alleen dan afgestemd qua spanning voor kinderen van 10 jaar en ouder.

Uniek is dat twee ouders/begeleiders mee kunnen kijken achter de schermen!

Meer info

RED EYE LABEL

De Red Eye is een fictieve organisatie die de spelers in onze duistere game werelden op pad stuurt om verscheidene macabere casussen op te lossen. Tijdens elke casus zul je steeds meer te weten komen over deze mysterieuze organisatie. Games met de Red Eye als overkoepelend verhaal erin zullen zichtbaar zo gelabeld worden en daarmee ook als kwaliteitslabel dienen.

DE FICTIE
De Red Eye is een duistere organisatie die een off the grid netwerk van amateur privédetectives beheert en inzet om oncomfortabele mysteries in de donkerste krochten van de maatschappij op te lossen. Zij zetten onderzoeksteams van verschillende niveaus in om een spotlight te schijnen daar waar regels & wetten niet regulieren of ronduit falen.

HET LABEL
Games die in het Red Eye universum afspelen kan je herkennen aan het Red Eye label. Zo weet je in een oogopslag met wat voor een type game je te maken hebt. Elke game is uniek en heeft z’n eigen verhaal en gameplay. Tegelijkertijd is er een receptuur en gevoel inherent aan een Red Eye beleving.

Meer over ons

Testimonials

"“Een levensechte horrorgame” – VTM (tv)"

"“Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een horrorfilm beleving” – L1 (rado/tv)"

"“Levensecht horrorspel. De angst zit er goed in!” – De Limburger (krant)"

© 2024 Entered | Real-Life Horror Game - Made by Tatof.nl