The nightmare
of eveline shadow

The Nightmare of Eveline Shadow is een verhaal-gedreven horror game die je niet meer loslaat

18+
leeftijd
04
spelers
120
minuten

RED EYE CASE

Bedenkers: Meggy Pepelanova, Alexander Gierholz en Jeroen van Hasselt

Van de ontwerpers van TERPECA award genomineerden ‘I Can Hear You’ en ‘Amsterdam Catacombs’ komt een nieuwe real-life horror game met een ijzersterke opbouw die onder je huid kruipt, je voor lastige dilemma’s plaatst en vervolgens niet meer loslaat.

Horrorschrijfster Eveline Shadow is bezig met haar nieuwste boek ‘The Nightmare’ vanuit haar hotelkamer, toen ze mysterieus verdween. Sindsdien is er iets aan de hand; haar aanwezigheid is nog steeds voelbaar.

Wanneer de realiteit aan het vervagen is en haar schrijfsels door de spookachtige gangen dwalen, durf jij door het verhaal te gaan om het tot een einde te brengen?

Deze verhaal-gedreven real-life horror game zal je opslokken in de ijzingwekkende leegte en gangen van het gigantische Marriott: Renaissance Amsterdam hotel.

Hoe vonden de eerste spelers het?

"Het was alsof ik in een cinematische trip was gezogen. - Player 4 groep 3"

"Was het waard om vijf uur vanuit Duitsland te komen rijden! - Player 3 groep 1"

"De opbouw is zooo goed... en dan al die lagen. Ik heb heel veel om na te bespreken. - Player 1 groep 2"

Reserveer nu je ticket

Momenteel is het nog niet mogelijk om te reserveren. Meld je aan voor de nieuwsbrief, blijf op de hoogte van het laatste nieuws en krijg als eerste de kans om tickets te boeken voor The Nightmare of Eveline Shadow.

Indien je wilt helpen om een nieuwe locatie te vinden voor deze real-life horror game dan wordt dat gewaardeerd. We zijn opzoek naar een ‘klassiek hotel’ als locatie. Heb jij een tip of spoor? Laat het ons alsjeblieft weten via telefoon of email!

We zullen je niet spammen. Verwacht ~eens per maand een update.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meest gestelde vragen

RED EYE - REAL-LIFE HORROR GAME

We hebben momenteel geen datum wanneer de herlancering van dit project gaat plaatsvinden. We hebben een mini-run aankondiging gedaan rond Halloween 2021 en hebben de game toen gedraaid in het begin van November. De games waren slechts voor een aantal geselecteerde groepen nadat zij zichzelf hadden bewezen in een competitie waaraan 43 groepen meededen.

Hoelang duurt het?

Afhankelijk van de keuzes die je maakt ben je tussen de anderhalf uur en twee uur bezig met het spel. Reken daarbovenop ook nog een 15 minuten tot halfuur van tevoren en achteraf voor voor- en nabesprekingen.

Gaat The Nightmare of Eveline Shadow open op dezelfde locatie?

Alhoewel we het Marriott: Renaissance Amsterdam Hotel qua locatie nog uitermate geschikt vinden en zij gek zijn op The Nightmare of Eveline Shadow, zijn de omstandigheden zoals de lockdown en renovaties van miljoenen die ervoor zorgen dat het onwaarschijnlijk is dat het project nog gaat lanceren op dezelfde locatie.

Wanneer kunnen we dan wel een update verwachten?

Voorlopig niet. We zijn aan het scouten naar nieuwe locaties die mogelijk geschikt kunnen zijn voor dit project en waar we het kunnen laten werken. Mocht jij de gouden tip hebben? Dat horen we graag. Verder kun je onze socials in de gaten houden of je inschrijven op onze nieuwsletter om als eerste eventueel nieuws te horen!

Is er iets wat wij kunnen doen om ervoor te zorgen dat het project eerder lanceert?

Tof dat je hier naar kijkt! Het was een enorm lastige periode voor ons met veel tegenslagen en we balen als een stekker dat het vooralsnog niet gelukt is.

Er is zeker iets waar we hulp bij kunnen gebruiken! Ken jij een hotel of iemand in de hotel business die wilt kapitaliseren op nieuwe trends om hotels meer interactief en memorabel te maken als ook totaalbeleving mee te geven? Laat het ons weten of connect ons :). Ideaal gezien is het een klassiek hotel met een klassieke hotel vibe.

In het algemeen zijn we echter altijd op zoek naar nieuwe locaties. Dus, als jij een locatie kent die een goed match zou zijn voor een real-life horror game? We horen hier graag over! Dankjewel.

© 2024 Entered | Real-Life Horror Game - Made by Tatof.nl