Demise of the Gricers

Demise of the Gricers

Een beleving die je het gevoel geeft in een real-life videogame te zitten!

18+
leeftijd
100/200
minuten
5
spelers

RED EYE CASE

Een nieuwe ‘Red Eye’ beleving van Entered op een spraakmakende nieuwe locatie; een klassieke, versleten en verlaten trein rangeerloods! Geen intiem en persoonlijk verhaal, maar een glimp van een macabere wereld die te ontdekken valt en doordrenkt is met het thema treinen.

Wat je kunt verwachten is een onvergetelijk avontuur met een game dat zijn gelijke niet kent, meerdere acteurs, technische systemen, een beklemmende, industriële en toch schitterende audiovisuele sfeer die je laat sprankelen en een fictieve wereld waarin je wilt opgaan, en dat alles op een fantastische locatie.

Demise of the Gricers is speelbaar voor maximaal tien personen die onderverdeeld zullen worden in twee teams van vijf. Eenieder maakt een ander deel van de verhaallijn mee. Momenteel is er slechts één deel open, en daarmee de maximale capaciteit dus vijf spelers.

LET OP! De game is behoorlijk fysiek. Zorg dat je fysiek en mentaal goed uitgerust bent. Je wilt op de top van je kunnen zijn.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.

Quotes van de eerste spelers!

"De meeste epische setting die ik ooit heb ge-Entered in meer dan 1700+ games die ik heb gespeeld. "

"Het is bijna poëtisch hoe goed ze hier over nagedacht hebben. "

"Het concept is sterk, echt uniek om te doen, nog nooit zoiets meegemaakt. Ik wil sowieso nog een keer."

"Als je ooit wilt ervaren hoe het is om in een videogame te zitten, dan is dit je kans. "

"Ik verwacht nog een belletje van de afdeling gevonden voorwerpen. Dat ze m’n besef van reali-tijd hebben gevonden, want die ben ik hier verloren."

"Jullie zijn veels te goedkoop, dit is zo’n uniek avontuur. Ik zou er zo 500 euro voor betalen."

Reserveer nu!

Om te boeken (indien op mobiel scroll naar onder) en (indien op PC) selecteer hier rechts -> ‘Demise of the Gricers’ -> ‘Bekijken’ -> ‘Boek Nu’ en doorloop het boekingsproces.

Standaard slot tijden

Vrijdag: 17:30, 20:00, 22:30
Zaterdag: 12:30, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30
Zondag: 12:30, 15:00, 17:30, 20:00

Doordeweeks: Op aanvraag via mail. Houd rekening met extra opstartkosten.

Prijs v.a. €70 p.p.

Locatie: As, België.
Parkeren: Hier

Met meer als vijf spelers langskomen? Neem contact op via mail.

Houd er rekening mee dat, indien je Demise of the Gricers boekt, je 2 uur 15 min op locatie bent (incl. nabespreking). Bij de Extended-versie is dit 4 uur.

Draag oude kleren en gemakkelijke schoenen die evt. vies mogen worden. Zorg dat je uitgerust bent, de game is fysiek en je wilt mentaal en fysiek optimaal kunnen presteren.

Searching Availability...

Meest gestelde vragen

Red Eye - Real life horror game

Mis je een vraag, laat het ons weten en dan voegen we die toe!

Waar staat de beleving, wat is het adres?

Stationstraat 126 in As, België is een goed startpunt als indicatie. Precieze aanwijzingen zullen per mail als instructie worden toegestuurd.

Navigeer adres om de auto te parkeren is hier: https://goo.gl/maps/TTDs42rgGXZ32BQX8

Hoeveel kost een ticket?

De ticketprijs in de weekenden voor Demise of the Gricers (2h) is €249 voor drie personen (€83 p.p.), €300 voor vier personen (€75 p.p.) en €350 voor vijf personen (€70 p.p.).

Voor de Extended-versie (4h) is de ticketprijs €450 voor drie personen (€150 p.p.), €530 voor vier personen (€132,50 p.p.) en €600 voor vijf personen (€120 p.p.)

In ruil hiervoor geven we jou een onvergetelijk avontuur met een spel dat je nog niet hebt meegemaakt, meerdere acteurs, technische systemen, een beklemmende, industriële, doch betoverende audiovisuele sfeer om van te smullen en een fictieve wereld om te ontdekken, allemaal op een fantastische locatie. Calculeer voor Demise of the Gricers in dat je 2 uur op locatie bent (inclusief nabespreking). Bij de Extended-versie ben je 4h op locatie. Omgerekend per uur komt dit neer op €30 – €41 per persoon.

Doordeweeks zijn de prijzen hoger omdat we dan met hogere opstartkosten te maken hebben. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

In welke talen is het spel beschikbaar?

De game is zowel in het Nederlands als Engels speelbaar. Belangrijk echter is dat audio enkel in het Engels beschikbaar is, hiervoor wordt Nederlandse ontertiteling voorzien – net als in een film. De audio is Engels omdat dit met professionele voice actors is opgenomen, de personages niet van de Benelux zijn en het meer cinematic is. Indien je Engels kan bevelen we ook Engelse ondertiteling aan omdat dit makkelijker lezen en luisteren is. Dit kan je per persoon kiezen.

Selecteer aub bij de boeking de correcte taal die u wilt: NL voor Nederlands en EN voor Engels. (Dit geldt voor hoe de acteurs met je zullen spreken).

Met hoeveel mensen kan de game gespeeld worden?

Voor drie – vijf spelers per groep per spel. (Momenteel is slechts één game in de wereld van de Gricers klaar).

Drie is meer gespannen en gefocust.

Vier is gebalanceerd.

Met vijf kun je meer van de wereld ontdekken. Tenminste… als je durft op te splitsen

Als je met twee spelers wilt komen, kan dat, maar dan moet je wel de prijs van minimaal drie personen betalen.

Wat is de leeftijds limiet?

De minimum leeftijd voor Demise of the Gricers is 18 jaar. 16+ enkel onder begeleiding van iemand die 18+ is en meespeelt.

Jonger dan 16 jaar wordt onder geen enkele voorwaarde toegelaten voor Demise of the Gricers. Wel is er een 10+ versie genaamd de Machinist die je kan boeken die zich op dezelfde locatie afspeelt!

Is de game speelbaar voor mensen met een fysieke beperking (zoals krukken of rolstoel)?

Helaas niet. We hebben hier wel over nagedacht, maar alleen al de oude locomotieven en wagons zijn al niet toegankelijk met een rolstoel of krukken. Dit zijn namelijk steile verticale trappen. Veiligheid is hierin essentieel.

Deze machines zijn zo’n integraal onderdeel van het spel, dat we de optie voor mensen die slecht te been zijn hebben laten schieten. De game is best wel fysiek, met o.a. ook kruipen en (simpel) klimmen, en af en toe snel moeten kunnen lopen.

We hopen onze volgende game wel weer toegankelijk te kunnen maken voor mensen die slechter te been zijn. The Nightmare of Eveline Shadow en I Can Hear You waren dat namelijk wel.

Twijfel je of je met jouw fysieke beperking (die anders is dan een mobiliteitsprobleem) het spel kan spelen. Neem dan contact met ons op!

Voor wie is het spel niet geschikt?

  • Mensen met hartproblemen
  • Zwangere vrouwen
  • Mensen met epilepsie
  • Rolstoelgebruikers, met krukken lopen en minder mobiele mensen
  • Blinden of slechthorenden
  • Kinderen onder de 16 jaar. (en tussen 16 en 18 onder begeleiding van iemand 18+).
  • Indien je geen goed Nederlands of Engels kan
  • Mensen zonder energie of al moe zijn voor het spel begint (het spel is lichamelijk fysiek)
  • Mensen die een klein lettertype niet kunnen lezen (neem contact op als je hierover twijfelt en neem dus je leesbril mee als je die hebt).

Als je de ene kant hebt gespeeld kan je dan daarna de andere kant nog spelen?

Er zijn twee delen van Demise of the Gricers. Het maakt niet uit in welke volgorde je deze speelt. Het eerste deel dat klaar is heet ‘Deception of Babak’. Je kan de andere kant van de game zeker ook spelen als je de eerste keer gaaf vond. De andere kant speelt zich af in een ander gedeelte in de ‘wereld van de Gricers’ met andere verhaal elementen. Met uitzondering van de intro spelen deze zich af in een volledig ander gebied zonder overlap.

Vond je de eerste keer echter niks, dan gaat die andere kant daar ook geen verandering in brengen, de gameplay en basis blijft hetzelfde.

Weet ik op voorhand met wie ik het spel speel?

Momenteel kun je alleen nog tickets boeken per team. Dit betekent dat jij de regie hebt over wie er in je team komt. Jij weet dus met wie je gaat spelen. Denk hier zeker goed over na! Wil je je overlevingskansen vergroten, neem dan die bangerik in je vriendengroep mee, die kan je namelijk als eerste opofferen. (Dit laatste is een grapje). (Of toch niet).

Het andere team dat tegelijkertijd speelt zit op hun eigen missie en heb je verder niks mee van doen. Als die boeking niet door iemand geboekt is die je kent, zullen dit onbekenden zijn.

Wat als ik voor vier personen een voucher heb gekocht in de pre-sale, kan ik dan later nog een vijfde persoon toevoegen? Of wat als ik met drie personen wil komen?

Ja je kan altijd nog een vijfde persoon toevoegen, echter betaal je voor die vijfde persoon dan wel het verschil extra. Neem contact op via mail om dit door te geven.

Het is tevens mogelijk om in een team van drie te komen spelen, we geven echter geen geld terug op de vouchers. Geef dit wel even door via de mail aub.

Is de game enger als I Can Hear You?

Laten we het zo stellen. Ons ontwerpdoel was om de game op een andere manier ‘eng’ te maken als I Can Hear You en op andere angstemoties te zitten. I Can Hear You was behoorlijk terror en de spanning vlak op het randje wat als maar intenser werd.

Bij Demise of the Gricers hebben we gekozen meer op de nervositeit, vrees en paniek (of zenuwen onderdrukken) te zitten. Om preciezer te zijn is ‘apprehension’ de emotie die ons ontwerpfilosofie heeft geleid: ‘je nerveus voelen over iets ongemakkelijks wat mogelijk in de toekomst kan gaan gebeuren’.

Hoeveel spelers bevelen jullie aan per team?

Elk spelersaantal heeft zo z’n eigen charme. Met drie spelers is het spannend en gefocust. Met vier spelers is het in balans en met vijf spelers kan je makkelijker meer ontdekken van de wereld. Tenminste… als je durft op te splitsen.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ENTERED

Klik HIER voor de algemene voorwaarden.

© 2024 Entered | Real-Life Horror Game - Made by Tatof.nl