Demise of the Gricers

Demise of the Gricers

Een nieuwe 'Red Eye' real-life horror game

18+
leeftijd
120
minuten
10
spelers

RED EYE CASE

Een nieuwe ‘Red Eye’ beleving van Entered op een spraakmakende nieuwe locatie; een klassieke, versleten en verlaten trein rangeerloods! Geen intiem en persoonlijk verhaal, maar een glimp van een macabere wereld die te ontdekken valt en doordrenkt is met het thema treinen. En mogelijk hint de titel van dit project naar meer dan je denkt.

De eerste playtests zijn al geweest, er moet nog veel gesleuteld worden, er zijn nog een hoop frustraties, maar de eerste reacties van de spelers zijn veelbelovend.

Demise of the Gricers is speelbaar voor maximaal tien personen die onderverdeeld zullen worden in twee teams. Een ieder maakt een ander deel van de verhaallijn mee. Tickets zullen per persoon verkocht worden.

Verwacht in september 2022!

Mede mogelijk gemaakt door de provincie Limburg en gemeente As.

Quotes van de eerste test spelers

"Hoe hebben jullie dit in godsnaam bedacht?!"

"Bizar om te zien tot op welk niveau het thema verwerkt is."

"Het concept is sterk, echt uniek om te doen, nog nooit zoiets meegemaakt."

"De game is al wow, eigenlijk hoeven jullie alleen de frustraties weg te werken."

"Mijn lichaam is klaar om geofferd te worden aan de treingoden!"

"Jullie hebben echt iets speciaals in handen. Het is zo origineel. Nu nog verfijnen."

meld je aan!

Er kan nog niet gereserveerd worden, wel kan je je al aanmelden om op een wachtlijst te komen en als eerste de kans krijgen om Demise of the Gricers te kunnen boeken en op de hoogte blijven van eventuele updates. Mensen die zich hebben aangemeld krijgen als eerste de kans om tickets te bestellen, voordat het open gaat voor het algemene publiek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meest gestelde vragen

Red Eye - Real life horror game

De FAQ zal ge-update worden zodra er meer informatie bekend is gemaakt!

Wanneer wordt Demise of the Gricers verwacht?

Demise of the Gricers zal in september 2022 lanceren in bèta!

Wat betekent dat in bèta gaan?

Om real-life games van de grond te krijgen gaat er een intensief ontwerp traject aan vooraf met heel veel testen. Wij lopen een onbewandeld pad met onze gameplay. Inmiddels weten we dat de kern van het spel werkt, maar zijn er nog een hoop factoren om rekening mee te houden, die we niet allemaal van tevoren kunnen bedenken. Dit kost veel tijd.

Bèta betekent bij ons dat we nog niet op het niveau zitten met de game dat we wensen, maar wel de kern van de game als een huis hebben staan en de game qua features af is. Er zullen nog bugs in de game zitten, de acteurs zullen nog niet op het gewenste niveau zitten en er zullen nog dingen in dit complexe beestje van een creatie misgaan. Om dit correct weer te geven, verkopen we tickets tegen gereduceerd tarief.

Hoeveel gaat een ticket kosten?

Normale ticketprijs zal waarschijnlijk 65 EUR p.p. zijn. Grote veranderlijke omstandigheden (zoals een enorme inflatie stijging) zouden dit bijv. nog kunnen wijzigen.

In ruil hiervoor geven we jou een onvergetelijk avontuur met een spel dat je nog nooit hebt meegemaakt, meerdere acteurs, special effects om van te smullen en een fictieve wereld waar je in op wilt gaan, allemaal op een fantastische locatie.

De bèta versie zal voor een gereduceerd tarief worden verkocht. Omdat de game dan nog niet helemaal op het niveau is dat wij wensen.

Met hoeveel mensen kan de game gespeeld worden?

De game is maximaal met tien mensen speelbaar. Deze zullen verdeeld worden in twee teams van maximaal vijf personen.

Is de game speelbaar voor mensen met een fysieke beperking (zoals krukken of rolstoel)?

Helaas niet. We hebben hier wel over nagedacht, maar alleen al de oude locomotieven en wagons zijn al niet toegankelijk met een rolstoel of krukken. Dit zijn namelijk steile verticale trappen. Veiligheid is hierin essentieel.

Deze machines zijn zo’n integraal onderdeel van het spel, dat we de optie voor mensen die slecht te been zijn hebben laten schieten. De game is best wel fysiek, met o.a. ook kruipen en (simpel) klimmen, en af en toe snel moeten kunnen lopen.

We hopen onze volgende game wel weer toegankelijk te kunnen maken voor mensen die slechter te been zijn. The Nightmare of Eveline Shadow en I Can Hear You waren dat namelijk wel.

Twijfel je of je met jouw fysieke beperking (die anders is dan een mobiliteitsprobleem) het spel kan spelen. Neem dan contact met ons op!

Wat is de leeftijds limiet?

De minimum leeftijd voor Demise of the Gricers is 18 jaar. 16+ enkel onder begeleiding van iemand die 18+ is en meespeelt.

Jonger dan 16 jaar wordt onder geen enkele voorwaarde toegelaten voor Demise of the Gricers. Wel is er een 10+ versie in ontwikkeling op de locatie.

In welke talen is het spel beschikbaar?

Momenteel bieden we de real-life horror game in het Nederlands en het Engels aan. Sommige stukjes zullen echter altijd in het Engels blijven, vanwege verhaal redenen.

Indien je Engels kan, wij denken dat de Engelse versie ietsje meer cinematisch is.

Standaard staat echter Nederlands geselecteerd bij de boeking. Selecteer aub de correcte taal die u wilt: NL voor Nederlands en EN voor Engels.

© 2022 Entered | Real-Life Horror Game - Made by Tatof.nl