ENTERED GESLOTEN VANWEGE NIEUWE LOCKDOWN

23-12-2021

Gisterenavond laat hebben ook wij het slechte nieuws dat de Belgische persconferentie bracht te horen gekregen. Wij moeten helaas onze deuren sluiten t/m 28 januari 2022. Dit i.v.m. de vrees voor de stijgende coronabesmettingen met de omikron variant. Het nieuws kwam slechts een aantal uren na de aankondiging van onze nieuwe website.

We weten dat velen van jullie al een hele poos zaten te wachten om dan eindelijk I Can Hear You te kunnen gaan spelen en sommigen dit zelfs als kerstcadeau hebben gegeven. Dan is dit een behoorlijke domper. Wij delen deze teleurstelling met jullie.

Na het momentum van onze nieuwe site en de boekingen die hieruit volgden, is dit absoluut niet wat we wilden horen. Zeker niet na een zwaar en lastig jaar met veel tegenslagen. Entered heeft sommige momenten afgelopen jaar maar net overleefd en sommige klappen zijn wij nog niet te boven gekomen. We hopen dan ook op jullie begrip.

Tegelijkertijd hebben wij onze visie voor Entered glashelder in beeld gebracht voor onszelf het afgelopen jaar. Wij weten waar we het voor doen en houden ons daaraan vast. Het vuur brand en wij zijn klaar om te gaan vlammen in het nieuwe jaar. Iedereen die een bestaande boeking heeft zal van ons een mail ontvangen met daarin uitleg wat de volgende stappen zijn.

Voor nu zal het Entered team een welverdiende pauze nemen. We wensen iedereen een gezellige kerst en een fijne jaarwisseling alvast! We hopen jullie gauw weer te verwelkomen!

ENTERED GESLOTEN VANWEGE NIEUWE LOCKDOWN

Meer updates

Entered lanceert eerste real-life videogame voor kinderen! Ontdek de ‘Machinist’.

Entered lanceert eerste real-life videogame voor kinderen! Ontdek de ‘Machinist’.

Ontdek de Machinist: een echte kinderspionage-ervaring voor avonturiers van 10 jaar en ouder! Hey daar, avontuurlijke zielen en nieuwsgierige geesten! Ben je op zoek naar een spannend avontuur voor kinderen dat entertainment, cultuur en avontuur combineert op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien? Zoek niet verder! Entered – pioniers op het gebied van real life games – lanceert een gloednieuw en grensverleggend spel: de Machinist. Dit is de allereerste real life (video)game voor kinderen, gehuisvest in de indrukwekkende treinloods bij Station As. Dit unieke spelconcept brengt het rijke culturele treinerfgoed in As tot leven op een interactieve en aantrekkelijke manier voor de jongere generatie. De Machinist is het resultaat van een droom om iets speciaals te maken voor jonge avonturiers. We koesterden al lange tijd de wens om een ervaring te creëren voor tieners. Deze kinderen staan op een nieuwe drempel van het avontuur in hun leven, gaan volledig op in hun verbeelding en uiten hun emoties op een expliciete manier, wat het voor ons als makers een waar genot maakt om iets spannends voor hen te creëren. Echte detectives in de maak! In de wereld van de “Machinist” ben jij de detective, en samen met een

Demise of the Gricers zowel in bèta als in de voorverkoop!

Demise of the Gricers zowel in bèta als in de voorverkoop!

Klaar voor een nieuwe Red Eye case? Demise of the Gricers is vanaf nu te boeken! Er zijn twee soorten tickets: pre-sale (voor de reguliere game) & bèta tickets. Het heeft even geduurd, langer dan iedereen wilde. Dit kwam door zowel externe omstandigheden waar we niks aan konden doen, alsook door onze gedrevenheid dat wij het spel nog niet goed genoeg vonden. “Het is af als het af is” is ons motto. En het gezegde “de eerste 80% van een project kost even veel tijd als de laatste 20%” lijkt ook meer dan waarheid in het geval van Demise of the Gricers. Demise of the Gricers betekent vertaald ‘het verval van de treinfanaten’. De game speelt zich af op een spraakmakende locatie; een klassieke, versleten en verlaten trein rangeerloods! Jullie zullen diep in de schuilplaats van de Gricers indringen en in echte locomotieven en klassieke treinwagons terecht komen om hier een duistere missie proberen te volbrengen. De komende weken zullen we beetje bij beetje meer onthullen. Pre-sale tickets voor de REGULIERE game te koop! ­We hebben de afgelopen tijd een hoop telefoontjes gekregen en berichtjes ontvangen met de vraag of er al tickets gekocht konden worden. Voor degene die zo

ENTERED GESLOTEN VANWEGE NIEUWE LOCKDOWN

ENTERED GESLOTEN VANWEGE NIEUWE LOCKDOWN

Gisterenavond laat hebben ook wij het slechte nieuws dat de Belgische persconferentie bracht te horen gekregen. Wij moeten helaas onze deuren sluiten t/m 28 januari 2022. Dit i.v.m. de vrees voor de stijgende coronabesmettingen met de omikron variant. Het nieuws kwam slechts een aantal uren na de aankondiging van onze nieuwe website. We weten dat velen van jullie al een hele poos zaten te wachten om dan eindelijk I Can Hear You te kunnen gaan spelen en sommigen dit zelfs als kerstcadeau hebben gegeven. Dan is dit een behoorlijke domper. Wij delen deze teleurstelling met jullie. Na het momentum van onze nieuwe site en de boekingen die hieruit volgden, is dit absoluut niet wat we wilden horen. Zeker niet na een zwaar en lastig jaar met veel tegenslagen. Entered heeft sommige momenten afgelopen jaar maar net overleefd en sommige klappen zijn wij nog niet te boven gekomen. We hopen dan ook op jullie begrip. Tegelijkertijd hebben wij onze visie voor Entered glashelder in beeld gebracht voor onszelf het afgelopen jaar. Wij weten waar we het voor doen en houden ons daaraan vast. Het vuur brand en wij zijn klaar om te gaan vlammen in het nieuwe jaar. Iedereen die een

© 2024 Entered | Real-Life Horror Game - Made by Tatof.nl